Туристическа камара Приморско представи своите обекти на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО

Туристическа камара Приморско представи своите природните забележителности, туристическите обекти и атракциони на Международната туристическа борса „Ваканция/Спа Експо“. Събитието е от 11 до 13 февруари 2016 г. в залите на „Интер Експо Център“ – София.
Участници и представители на туристическия бизнес от България и много други страни се събраха за 33-ти пореден път.

Сред обектите са известният Беглик таш, Резерват Ропотамо,Маслен нос,плажовете и множество атракциони, както и уникалният подводен параклис. Рекламните материали на практика обхващат всички културни и туристически забележителности на града.
Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, БУБСПА, АБТТА, Софийски съвет по туризъм.

20160211_104933 20160211_110108 20160211_114149 20160211_134814

„Ваканция/Спа Експо“ е най-мащабният туристически форум у нас, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора все повече бизнес възможности. Предназначен е за професионалисти и широка публика. Форматът на събитието дава възможности за осъществяване на директни бизнес контакти между изложителите, така и голям избор на интересни пътувания и почивки от посетителите, както в чужбина, така и в България. Ще се демонстрират много и разнообразни предложения и идеи на туроператорите и общините в национален мащаб. Насърчаването на вътрешния туризъм, на привличането на повече българи да пътуват и почиват в страната, са сред посланията на изложението.
Изложението заема площ от 7500 кв. м., като изложителите са над 380 от България и от цял свят.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Архив

Последни новини

Етикети