Разходка по Ропотамо

120725b3f0ebbe70775802e730cefbfeПриродния комплекс “Ропотамо” съчетава разнообразни природни дадености, скалисти брегове, пясъчни дюни, лонгозни гори и заблатени територии. В него са включени блатото “Аркутино”, находището от Морски пелин, “Змийски остров” и забележителни скални образувания – Лъвската глава, Веселата скала, фиорди и морски пещери, които можете да разглеждате благодарение на превоза с напълно обновените моторни лодки, които фирмата предлага.
Започваща от пристанa на реката, вашата едночасова напълно разтоварваща и невероятно отпускаща разходка сред красивата природа на Резерват Ропотамо, ви докосва до удивителната гледка на сливането на реката с Черно море – устието на река Ропотамо.
За да се убедите напълно в красотата на резервата ние, предлагаме на вашето внимание разходка и срещо течението на река Ропотамо. Започваща от пристана на реката, тридесет минутната разходка ви предоставя наблюдението на лианови растения разположени по интересен и може би подсказващ на всеки от вас нещо, начин за което досега не сте се замисляли – колко неопетнени и природно богати места има в България, и как вие можете да станете част от тях. Предлагаме ви изживяване, което дълго ще помните и разказвате.
Туристическият превоз с моторните лодки е по цялата дължина на реката разпределена в два маршрута:
1. От пристана до устието на река Ропотамо и обратно, с времетраене около 60 минути.
2. От пристана до резерват ”Вельов вир” и обратно с времетраене около 40 минути.

Архив

Последни новини

Етикети