Руски туроператори си харесаха Приморско

Най-много запитвания има за детски лагери

От 23март община Приморско се представя на едно от най-големите туристически изложения в света – MITT – Русия. Туристическата борса се провежда в Москва и ще продължи до 26 март.

Още от първия ден на изложението Приморско привлича вниманието, както на руски туроператорски фирми, така и на семейства, които предпочитат сами да организират лятната си ваканция. До този момент най-много запитвания има от туроператори, които се интересуват от бази за детски лагери. Не липсват и запитвания за луксозни хотели (3-4 звезди), също и за апартаменти и къщи от семеен тип. Морската община може да се похвали и с голям интерес, проявен към музея на Лев Николаевич Толстой в Ясна поляна от страна на руски посетители. Селският туризъм и атрактивните места в района на Приморско също се оказват привлекателни за руснаците.

На самостоятелен щанд екипът на Приморско успешно презентира предимствата на общината като туристическа дестинация. Красивите лазурни плажове, древното културно- историческо наследство, еко пътеките, природните феномени, красивата природа, модерната инфраструктура, както и възможностите за разнообразяване на летния отдих, са само малка част от информацията, която предоставят материалите, преведени на руски език. Предлага се и рекламен диск, чрез който човек може да придобие представа за уникалните места в община Приморско от птичи поглед. Той може да бъде разгледан на място, но и да се отнесе у дома като сувенир.

За поредна година Приморско взима участие в престижното издание, което събира на едно място представители на туристическия бизнес от цял свят.

Морската община активно презентира забележителностите си на туристически борси в страната и чужбина. Тази година е взела участие на едни от най-мащабните туристически изложения – ITB – Берлин, IFT – Белград, „Ваканция и СПА ЕКСПО” – София, а сега и MITT – Москва.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Архив

Последни новини

Етикети