Приморско се представя на най-мащабния туристически форум в Германия

ИЗТОЧНИК:
SunStart.info

До 13 март община Приморско ще участва на най-мащабния туристически форум в Германия – ITB Берлин. В него ще бъдат представени най-добрите услуги от цял свят в сферата на туризма.

Морската община ще презентира туристическия потенциал на курортите Приморско и Китен, заедно със забележителностите в района. Тракийското светилище Бегликташ, крепостната стена Урдовиза, резерват Ропотамо, експозицията в музея на „Лев Николаевич Толстой“, както и експозицията „Тайните на морското дъно“ и Историческия музей са само част от културно-историческото наследство, с което общината ще привлича интереса на  туристическия бранш. Тематични рекламни материали, илюстрирани с добре подбрани фотоси и подробна информация за всеки туристически обект ще информират посетителите на щанда на Приморско в ITB Берлин. Всеки, който желае да види красотите на „перлата“ на южното Черноморие от птичи поглед, ще има възможност да се сдобие с видеоклип.

С представянето си най-големия туристически форум в Германия община Приморско дава заявка за добър летен сезон 2016. Привличане на много индивидуални бъдещи туристи и немски туроператорски фирми е „мисията“ на представителите от ТИЦ Приморско.

Всяка година Приморско взима активно участие на големи туристически борси в страната и чужбина. След Берлин морската община ще се включи и в изложението MITT – Москва, Русия, което ще се проведе от 23 до 26 март.4

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Архив

Последни новини

Етикети