Дайвинг

otdyx-s-dajvingomГмуркане с шнорхел е един чудесен начин начин да започнете приключението под вода. Това е шансът Ви да започнете изследването на един нов и невероятен свят. Гмуркането с шнорхел е подходящо за всички възрасти!
Този, който започне да се занимава с гмуркане, открива усещането за свобода, безгрижност и получава много нови впечатления и усещания като чувството за безтегловност и възможността да диша под вода, които са познати само на водолазите.
Diving Ви дава възможност да извършите първите гмуркания в басейн под ръководството на опитен инструктор, да се запознаете с техниките на подводното плуване и да отработите основни навици.

 

 

PADI Водолазен център “Посейдон” предлага водолазни курсове по системата PADI, гмуркания, и водолазни услуги в град Приморско, както и в южната част на Българското Черноморие. Всички дейности са съобразени с изискванията на най-голямата в света водолазна организацияPADI(Professional Association of Diving Instructors), която е и най-популярната и развита водолазна тренингова организация в света, ще я намерите по всички морета в повече от 90 държави.
Водолазният център работи целогодишно, и дори в зимните месеци е възможно провеждането на курсове със сух костюм! Ние разполагаме с всичко което е необходимо за да прекарате една незабравима и по-различна почивка.
След първоначално т.н. туристическо гмуркане, ще прецените дали да продължите с PADI водолазен курс , които Водолазен Център “Посейдон” предлага. За напредналите ние предлагаме голям набор от водолазни услуги.
Водолазният център извършва гмуркания на най-хубавите места от Българското Черноморие. Тук ще намерите добри приятели, които ще ви насочат от какво се нуждаете в новооткрития магазин на клуба.

 

page_black_see

Архив

Последни новини

Етикети